Aquest Malvasia de Sitges, elaborat per Sicus, és un vi diferent, una petita joia al paladar, que fuig dels sabors comuns, per endinsar-se en una dimensió nova i antiga alhora. Tot ell expressa el fet que ja des del cultiu de la vinya, res és comú. Vi del terrer El Corral, que ha fermentat en àmfora, i ha conservat tots els aromes i sabors que pel camí ha anat assolint. Una deliciosa carícia pels sentits.
L'Eduard Pié demostra que sap el que vol i com arribar-hi, tot i que el camí no és gens fàcil. Des d'aquí, de nou, Moltes gràcies.
Vam maridar aquesta gran malvasia amb un plat de pasta i marisc que estava per llepar-se els dits. Rebó!
"El viticultor és l’humil director d’orquestra imposat a
la natura que envolta la finca. Així doncs, a Sicus entenem que hem de
conduir la vinya cap a la màxima harmonia però sense oblidar que totes
les altres espècies són necessàries per a que soni una melodia perfecta."
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada