Aquesta troballa és un punt i a part en les prospeccions viníferes que he dut a terme, és excepcional. Un cupatge elaborat a partir de Jaqué (vi grec, procedent de parres assilvestrades i resistents a la fil.loxera), Ull de llebre i Monestrell que quan obres l'ampolla faràs bé de deixar-li prendre l'aire, però que desseguida et transporta als antics aromes del celler.
No em puc estar del gust afruitat, potser de prunes madures, amb un punt insignificant de carbònic que el fa més atractiu, fresc, deliciós, encara diria més, llépol, una llaminadura pels amants dels Vins Naturals, que a Mas Ponsjoan, Calonge, elaboren, crien, mimen amb tanta passió que és impossible mirar cap a un altre costat i com diria el foraster: "Sou molt bona gent!!!"
Compto els dies per atansar-me de nou al Baix Empordà i fer provisions per gaudir d'aquesta obra tant singular i excepcional. Tampoc us deixeu perdre altres vins, ni anyades. Val la pena l'esforç i la recompensa és veritablement gran.
Celler: Mas Ponsjoan. www.masponsjoan.net
Baix Empordà. Calonge.
Valoració:
😋😋😋😋😋😎😎😎😎😎😍😍😍😍😍.
Glu,glu,glu...(sense paraules)
La Cita:
"- Bec perquè tinc vergonya.
- Vergonya de què?
- Vergonya de beure."
El Petit Príncep. Antoine de Sant-Exupérie.
Beveu vi amb moderació i compartiu. Auguren una enriquidora experiència.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada