dissabte, 24 d’agost del 2019

0053 "Sota els ametllers '18." La Salada. Vi Catàrtic.

    Petita gran joia, blanc dels mal anomenats vins taronges "orange wines", ( quan perdrem aquesta mania d'etiquetar? Vi és vi), aquest Malvasia de Sitges, que de les mans i l'enginy del Toni Carbó es presenta tant tèrbol com esplèndid. És un most en transició, sec, aromàtic, afruitat, genial per als àvids d'experiències.  Recordo la primera impressió en tastar-lo, el vaig titllar de vi porno 😂😂😂 perquè desprèn una càrrega eròtica brutal.

    Friso per tornar-lo a tastar. Una bella obra per eixamplar els registres sensorials que no t'hauries de perdre de cap de les maneres.

    Felicitem al Toni i companyia per aquest excel·lent exercici d'honestedat que il·lumina camins antics i nous, que encara s'han de recórrer.

Maridatge sublim.

    Celler: La Salada.

    El Pla del Penedès, Alt Penedès.

    Valoració:

     👀 : 😃😃😃😃

     👃 : 😍😍😍😍😍

     👅 : 😋😋😋😋😋

      🍷 : 😎😎😎😎😎

            🌟🌟🌟🌟🌟

    Nota del blog: Després de molt temps de jugar a posar números, que ha estat divertit, de mica a mica, m'he avorrit i he pres consciència que fer valoracions amb ells és una sobirana bestiesa que no fa cap bé, ni és just pels vins i els seus elaboradors. Així que aquesta tasca la deixo per altres més "capatcitats".

 

    La Frase.

    "Sóc pagès, he nascut pagès, és el meu camí natural."  

    Toni Carbó.

 

     Des del blog no t'imagines lo agraïts que n'estem. Endavant!!! 

 

    

      - Beveu vi amb moderació i compartiu,

    auguren una enriquidora experiència!!!


                            Salut i Gotes de Vi.

         

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada