divendres, 12 d’octubre del 2018

Vi Catàrtic 0008 "Jean Leon Cabernet Sauvignon '80 '81 '87 '90."


 Les imatges de les ampolles sempre són en us.






     Petita turmenta de Cabernet Sauvignon.

     Feia dies que rumiava com escriure aquest post, a la fi he optat per incloure totes les anyades que he tastat.
     Jean Leon és sinònim de persona feta a si mateixa, de risc, valentia i èxit, d'amor per les coses ben fetes. I des d'aquí li volem retre el nostre humil homenatge.
     Salvat les condicions de les anyades que hem tingut l'oportunitat de gaudir i compartir, intentarem reflectir una visió àmplia, genèrica, deixant de costat quina anyada ens ha agradat més, la del 80, la del 90, en realitat la del 78, però com que això va de gustos no té importància, més enllà de gaudir i compartir el gust pels vins.
     Aquests vins tenen un caire eminentment rústic, en especial quan el concepte rústic es pren pel costat més positiu. Després de tant de temps tancats a l'ampolla els cal airejar-se, i de pas decantar-los per començar a gaudir els aromes, la regalèssia, les fruites vermelles de bosc, el toc del pas per bota. A la boca són suaus, intensos, rodons. Llaminadures pel paladar que lliguen molt bé amb la xocolata negra i el fum d'una cigarreta, tot a l'hora, i encara que resulti incomprensible, és cert.
     Mai és tard per trobar-se amb un vi d'aquests que tenen la capacitat de traslladar en l'espai i en el temps a qui els tasta.

     Celler: Jean Leon. (Originalment Penedès sense DO).

     Valoració: 😋😋😋😋😋😎😎😎😎😎😍😍😍.

     Cita del dia:

     "El vi és una mena d'encarnació, és alhora humà i diví."

     Paul Tillich.

     Des de Les Gotes Etèries de Vi us recordem el nostre lema:

        Beveu vi amb moderació i compartiu, auguren una enriquidora experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada