divendres, 1 de març del 2019

0025 "2 Borratxos '13. Criança." Sabaté i Mur.

    Aquest negre, de traca i mocador, és una delícia pels qui estimem els vins amb cos, contundent, potent, rotund, de fruites roges del bosc, panses, amb bona acidesa, un xic d'amargant, amb un toc d'espècies dolces. Un carrussel que permet gaudir del tast amb tots i cadascun dels matisos que aquest vi de criança en bota, ecològic, ens revela. Va maridar amb una vedella amb bolets per llepar-se els dits.

    La DO Priorat no l'accepta pel seu etiquetat explícit. Puritans de les formes. Qui s'hagi apropat alguna vegada al vi sap les conseqüències i virtuts del consum, no descobrirem aquí la sopa d'all.

    Aquest petit gran Celler de Torroja del Priorat ha esdevingut un dels meus cellers fetitxe. El cert és que tot el que fins avui he tingut l'honor de tastar ha resultat plenament satisfactori, emocionant. Si teniu l'oportunitat de tastar els seus vins i aconseguir una de les seves limitadissíssimes ampolles d'elixir màgic no la desaprofiteu.

    Aprofito per agrair al Jordi i al Txetxu la dedicació i la passió per aconseguir que els vins de Sabaté i Mur transmetin emocions tant sublims. Moltes gràcies. Ens seguim BeVent. Salut!!!

    Celler: Sabaté i Mur.

    Priorat.

    Valoració: 900/1000.

    😋😋😋😋😎😎😎😎😍. 

    III borratxos. Delicious.

  

    La Frase.

    "Accepta el que la vida t'ofereix i tracta de beure de cada copa. Tots els vins han de ser degustats; alguns només s'han de tastar, però d'altres, beure'n l'ampolla sencera."

    Paulo Coelho. 

 

     - Beveu vi amb moderació i compartiu, auguren una enriquidora experiència!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada