dijous, 31 d’octubre del 2019

0064 "ViTal Macabeu '17." Vi Catàrtic, naturalment.



    Que el vi ens trasllada a moments de la vida, records, indrets, això és una obvietat, un poder a l'abast dels vins amb ànima. El que passa és que amb el ViTal Macabeu'17 el viatge és més llarg i profund que amb cap altre dels que he tastat fins avui. Em porta a l'origen del vi, cru, natural, orgànic, ancestral, concebut i criat en àmfora, lliure, fresc, deliciós, una alenada de passió impossible de refusar.

    El tastem en companyia del Carles, (el ceramista del vi), a casa seva, després de visitar el taller, i quan surts d'allí, només al primer tast, t'adones que el vi és un reflex de la seva filosofia Vital, molta cura, molta passió, i l'ineludible consciència que el nostre passat cultural conforma la nostra realitat present. Com més s'obre el vi, més profund és el viatge...

    Aquest Macabeu és un homenatge a l'història del Vi. Un monument efímer i plaent a la sinceritat i l'entrega incondicional. I si sou ràpids, encara en podreu trobar. No us el deixeu perdre. La recompensa per tastar-lo és infinita. Gràcies, moltes gràcies.

    Celler: ViTal vinatural. Josep Queralt i Carles Llarch.

    Font Rubí. Balcó del Penedès. Penedès.

    Valoració:

    👀 : 😃😃😃😃😃

    👃 : 😍😍😍😍😍😍

    👄 : 😋😋😋😋😋😋

     🍷  : 😎😎😎😎😎😎       🌟🌟🌟🌟🌟🌟

 

    La Frase.

    "Un bon vi és com una bona pel·lícula: dura un instant i et deixa en la boca un regust de glòria."

   Federico Fellini.

    

              - Beveu vi amb moderació i compartiu,



      auguren una enriquidora experiència!!!




                                      Salut i Gotes de Vi.

 

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada